MS Outlook Express

Postafiók beállításainak módosítása - Outlook Express

Ha az Outlook Express programot használja levelező kliensként, kérem hajtsa végre az alábbi lépéseket a levelezés beállításainak módosításához. Segítségképpen készítettünk néhány képernyőképet, melyeket a kiválasztott képre kattintással tudnak teljes méretben megtekinteni. A képek bezárásához a felbukkanó ablak bal alsós sarkában található bezárás gomb használható.

A konfiguráció lépései a következők:

1. Nyissa meg az Outlook Express programot, majd az Eszközök menüből válassza ki a "Fiókok" lehetőséget:

2. Az "Internetfiókok segédablakban válassza ki a "Levelezés" fület, válassza ki az alapértelmezett levelező beállításokat, majd bal oldalon kattintson a "Tulajdonságok" pontot:

3. A továbbiakban meg kell változtatnia az alapértelmezett kiszolgáló beállításokat. Válassza ki a "Kiszolgálók" fület majd adja meg a mail.mik.uni-pannon.hu kiszolgálót a "Beérkezett levelek" és "Kimenő levelek" mezőkben. Ellenőrizze továbbá, hogy a "Fióknév mezőben a teljes e-mail címe szerepel-e. Ha nem, egészítse ki a kép alapján úgy, hogy a mezőbe e-mail címét írja:

4. Kattintson a "Speciális" fülre és állítsa be a kiszolgálókat a kép alapján a biztonságos kapcsolat használatára:

Ha végzett a beállításokkal egy tesztüzenet küldésével és a program Küldés/Fogadás funkciójának használatával (az eszköztár megfelelő gombja) győződjön meg a levelező program helyes működéséről.