Kari MSDNAA hozzáférés Oktatóknak

Kedves Oktató kolléga!

Mint azt bizonyára tudja, a Műszaki Informatikai karon lehetősége van az oktatói és kutatói munkához igénybe venni a Microsoft válagatott szoftvereit. Ezzel a lehetőséggel a Microsoft Software Development Network Academic Alliance (MSDNAA) programnak köszönhetően élhet. Ha még nincs a letöltő központhoz hozzáférére kérem keresse meg a helyi MSDNAA adminisztrátort levélben a következő címen:

  • Kiss Krisztián | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az MSDNAA adminisztrátor a kapcsolat felvétele után elkészíti az Ön hozzáférését és megírja a további teendőket. Kérem kövesse a levél utasításait az alábbiak szerint:

  1. Indítsa el böngészőjét, majd töltse be az alábbi oldalt: http://msdn.mik.uni-pannon.hu. Innen automatikusan átirányításra kerül a kari MSDNAA letöltő központ kezdőoldalára.
  2. Keresse meg az oldal tetején a jobb felső sarokban a "Bejelentkezés" feliratú linket és kattintson rá.
  3. Adja meg Neptun kódját a "Felhasználónév" mezőben és írja be az adminisztrátortól kapott jelszót. Ezek után kattintson a "Bejelentkezésre" .
  4. Kérem változtassa meg kapott jelszavát az oldal tetején látható "Saját fiók" lehetőséggel.

Ha bármilyen problémája van a rendszer használatával kapcsolatban, kérem vegye fel a kapcsolatot az MSDNAA adminisztrátorral.