Kari MSDNAA hozzáférés Hallgatóknak

Kedves Hallgatók!

A Pannon Egyetem Műszaki Informatikai karán lehetőségetek van a Microsoft Software Development Network Academic Alliance (MSDNAA) program keretében hozzáférni a Microsoft szoftvereihez. A szolgáltatást aktív státuszú hallgatók vehetik igénybe. Amennyiben első évesként szeretnétek a lehetőséget kihasználni először regisztrálnotok kell. A felsőbb éves hallgatók számára a tagság minden félévben meghosszabbításra kerül, ha a hallgatók aktív státuszban marad. A regisztráció menete a következő:

  1. Írd be a böngészőbe a következő címet: http://msdn.mik.uni-pannon.hu. Innen egy átirányítás segítségével lehet eljutni a kari MSDNAA szoftver letöltő központ kezdőoldalára.
  2. A lap tetején rá kell kattintani a "Bejelentkezés" menüpontra.
  3. Ha nincs még aktív regisztrációd, kattints a "Regisztrálás" gombra és add meg a felhasználóneved. Itt a Neptun kódot kell beírni a mezőbe. Mivel a rendszer érzékeny a kis és nagybetűk közti különbségekre, ügyelj rá, hogy a Neptun kódod nagybetűk segítségével add meg. Kattints ezek után a "Folytatás" gombra. Ha az MSDNAA adminisztrátor rögzített a rendszerben, mint aktív státuszú hallgatót, akkor egy űrlapot tölthetsz ki a személyes adataiddal, e-mail címeddel, továbbá megadhatsz egy általad használni kívánt jelszót. Ha a "Folytatás" gombra kattintás hibát jelezne, akkor nincs aktív hallgatói státuszod, vagy nem szerepeltél az aktív hallgatók között.

Utóbbi esetben és bármely probléma esetén keresd meg e-mail-ben a kari MSDNAA adminisztrátort az alábbi címen:

  • Kiss Krisztián | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.