Kari levelezéssel kapcsolatos információk

Tisztelt Kari Munkatársak!

A kari levelezőrendszer péntek 12:00-kor ideiglenesen leállításra kerül, annak minőségbeli és teljesítménybeli megújítása céljából. Minden postafiók egy új virtuális szerverre kerül áthelyezésre, mely a jövőben biztosabb alapul szolgál a kari levelezés működtetéséhez.

Az új rendszer több szolgáltatást fog nyújtani a korábbiakhoz képest:

  • fejlett web alapú levelezőkliens
  • automatikus válaszüzenetek és üzenettovábbítás beállításának lehetősége
  • postafiók jelszavának módosítása a felhasználó saját adminisztrációs oldalán
  • korábbi 2GB-os korlátozás megszűnése
  • virtuális domain-ek kezelése
  • fejlettebb spamszűrés


A meglévő levelek újbóli letöltésére nem lesz szükség, azok változatlanul megmaradnak, akárcsak jelszavaik, illetve az ideiglenes leállás alatt az Önöknek küldött levelek nem vesznek el. A tervezett átállás lezárulta után minden munkatársnak módosítania szükséges levelzőprogramjának beállításait.

A zökkenőmentes átállás érdekében kérjük kövesse a Szükséges módosítások menüpont alatt, az Ön által használt kliensre vonatkozó részletes leírást, melyek segítségül szolgál a postafiók beállításainak módosításában. Az új kiszolgálóinformációk összefoglaló táblázata a Levelező kiszolgáló adatai pontban található meg. Amennyiben nem tart igényt a levelezőprogram beállítására, hanem weben keresztül szeretné használni rendszerünket, az arra vonatkozó információk a Web alapú levelezés pontban találhatók meg.

Amennyiben a leírások ellenére is problémába ütközik, ideiglenes megoldást nyújt webmail szolgáltatásunk. Ehhez kizárólag az email cím és jelszó ismerete szükséges. Ebben az esetben a munkahelyi számítógépén használt levelezőprogram szükséges beállításait a következő munkanapon természetesen elvégezzük.

Az új rendszer előreláthatólag az esti órákban kerül aktiválásra. A műveletek sikeres befejezését ezen weboldalon rögtön jelezni is fogjuk!
Előre is köszönjük szépen türelmüket és megértésüket!

Tisztelettel:
Kari Rendszergazdák